SZERETNE GARANTÁLT
1+1% BÓNUSZ HOZAMOT?

Az idén 20 éves Aegon Alapkezelő szeretné megajándékozni Önt szülinapi ajánlatával!

Miért éri meg nekem?

SZERETNE GARANTÁLT
1+1% BÓNUSZ HOZAMOT?

Az idén 20 éves Aegon Alapkezelő szeretné megajándékozni Önt szülinapi ajánlatával!

Miért éri meg nekem?

SZERETNE GARANTÁLT
1+1% BÓNUSZ HOZAMOT?

Az idén 20 éves Aegon Alapkezelő szeretné megajándékozni Önt szülinapi ajánlatával!

Miért éri meg nekem?

Szeretne akár több, mint 1 millió forintot spórolni befektetési költségén? Itt a megoldás!

Extra hozamot nem csak az 1+1% bónusz hozammal érhet el, hanem befektetési költségei csökkentésével is. Nyisson Aegon Online Értékpapírszámlát!

invoice

Ingyenes
számlavezetés

wallet

Ingyenes
letétkezelés

payment

Ingyenes
befektetési jegy vétel, eladás és átváltás

money-transfer

Havi 1 ingyenes
forint átutalás

hourglass

Ingyenes
tartós befektetési számla (TBSZ) nyitás

interview

Ingyenes
személyes tanácsadás

Tudjon meg többet

Mely alapokba fektethetem a megtakarításomat az akció során?

A promócióban az Aegon abszolút hozamú és részvény alapjai vesznek részt.

Mit jelent a minimum 50 millió forintos átlagos állomány?

Az átlagos állományt, a promóciós kód Aegon online értékpapír számla felületén történő megadásának napjától kezdődően, két éves (730nap) időtávon számítjuk. Az állományba csak a promócióban megjelölt alapokba fektetett megtakarítások számítanak bele.

Mikor írja jóvá az Aegon Alapkezelő az 1+1%-os bónuszt?

Az 1% bónusz jóváírása 2019-től történik, a promóciós kód megadásának napjától számított 1 évet, azaz 365 napot követő hónap ötödik forgalmazási napján. A +1% bónusz jóváírása 2020-tól történik, a promóciós kód megadásának napjától számított 2 évet, azaz 730 napot követő hónap ötödik forgalmazási napján. A promóciós kód meg nem adása esetén a bónusz jóváírása 2021-ben történik, február hónap ötödik forgalmazási napján.

Hogyan kaphatom meg a promóciós kódot és hol érvényesíthetem?

Igényelje a promóciós kódot ezen az oldalon, majd regisztráljon az Aegon Alapkezelő Online Értékpapírszámla felületére. A felületre belépve adja meg az email címére megküldött promóciós kódot. 2019. január 31-ig az online felületen bármikor felhasználhatja ha szeretné elindítani az 1+1 éves bónusz időszakot.

Csak néhány lépésre van attól, hogy az ajándék 1+1% bónusz hozamot jóváírhassuk értékpapír számláján

icon-coupon-number-blue

Töltse le a promóciós kódot!

icon-new-account-number-dark

Nyisson Aegon Online Értékpapírszámlát díjmentesen

icon-buy-fund-number-dark

Fektessen be minimum 50 millió forintot a promócióban résztvevő alapokba

icon-code-number-dark

A tranzakció után adja meg a promóciós kódot és 1 év múlva jóváírjuk az első 1% bónusz hozamot, majd 2 év után a második +1% bónusz hozamot.

A promóciós kód ennyi ideig érhető el

  • 00 nap
  • 00 óra
  • 00 perc
  • 00 másodperc

Szeretném az 1+1%-os Bónusz Hozamot!

Kérem a promóciós kódotGyakori kérdések és válaszok

Milyen alapot válasszak?

Vegyen részt személyes konzultációnkon, megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni, ha saját befektetési portfólióját szeretné összeállítani.
Töltse ki kockázatvállalási tesztünket!

Tekintse meg aktuális havi mintaportfóliónkat! A befektetési tevékenység időigényes és szakértelmet igénylő munka, ezért a mintaportfóliók publikálásával szeretnénk segítséget nyújtani Ügyfeleinknek, emellett célunk, hogy iránymutatást adjunk öngondoskodást célzó megtakarításhoz.

Hogyan tudok pénzt utalni?

A pénzt az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. bankszámlájára kell átutalnia, mely bankszámlaszámok megtalálhatók honlapunkon. Készpénz befizetésre nincs lehetőség.

Kezdeményezhetek átváltást az akció ideje alatt egyik alapból a másikba úgy, hogy ne veszítsem el a bónusz hozamot?

Igen, az akcióban résztvevő ügyfelek az akció időtartalma alatt is átválthatják befektetéseiket egyik alapból a másikba úgy, hogy közben nem veszítik el a bónusz hozamot, de csak az akcióban résztvevő alapok között.

Más szolgáltató által vezetett értékpapírszámlán tartott Aegon befektetési jegyeimet át tudom-e helyezni (transzferálni) az Aegon Alapkezelőnél vezetett számlámra?

Igen, a transzfert az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. Keler Zrt-nél vezetett értékpapírszámlájára kell átutaltatnia szolgáltatójával, mely számlaszám megtalálható honlapunkon.

Korábbi évben, más szolgáltatónál nyitott TBSZ számláját is áthelyezheti az Aegon Alapkezelőhöz. Az ott tartott Aegon értékpapírok és számlapénz is beleszámít az akcióba. Kérdése van? Keresse fel kollégánkat!

Mi történik ha megnyitom a számlát, de nem utalom át azonnal a befektetni kívánt összeget?

Online értékpapírszámlájára tetszés szerint bármikor utalhat, mivel nincs előírt idő a beutalásra és nincs havi számlavezetési díj sem, így értékpapírszámláját költségmentesen akkor használhatja, amikor Önnek éppen a legmegfelelőbb.

Hogyan tudok Aegon Tartós Befektetési Számlát (TBSZ) nyitni?

TBSZ számláját megnyithatja személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve közvetítőinknél, valamint – néhány gombnyomással – Online Ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben faxon, e-mailben, vagy postai úton szeretné megnyitni számláját, kérjük, hogy keressen minket a megfelelő formanyomtatványért.

Kérdése van? Kérjen visszahívást és kollégáink készséggel segítenek Önnek!
Az alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól részletesen tájékozódjon az Alap forgalmazási helyein található hivatalos tájékoztatójából és kezelési szabályzatából. Jelen oldalon megjelenő valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek semmilyen körülmények között nem tekintendők befektetési tanácsadásnak. A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra nézve.

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. nem vállal felelősséget a jelen kiadvány alapján hozott befektetési döntésért és annak következményeiért, illetve a dokumentumban található adatok esetleges hiányosságaiért vagy pontatlanságaiért.

Aktuális akciónkról az alábbi hirdetményből tájékozódhat részletesen:
Hirdetmény „1%+1% extra hozam” új ügyfelek részére számlanyitási akcióról

Ajándék 1% Bónusz Hozam már 10 millió Ft-tól!